Fritidshusförsäkring logo

Fritidshusförsäkring bakgrund

ICA fritidshusförsäkring


För dig som letar efter en bra fritidshusförsäkring så är ICA Försäkring ett ypperligt val att överväga.

Varför skall man välja ICA Försäkring?

Med ICA:s fritidshusförsäkring får du inte bara omfattande skydd för ditt semesterhus – inklusive väggar, golv, tak, inredning och tomtmark – utan även tryggheten att kunna slappna av i hängmattan, veta att ditt hus är i goda händer och njuta av din ledighet till fullo. Denna försäkring inkluderar allrisk för byggnaden, saneringsförsäkring, och upp till 300 000 kr i lösöreskydd med flexibilitet att välja både högre och lägre belopp. Extra fördelar som skydd för roddbåt, ersättning för hyresbortfall vid uthyrning och unika plustillägg som Hem Plus och Hus Plus gör den ännu tryggare. Dessutom, som en trogen ICA-kund, belönas du med bonuspoäng på hela försäkringskostnaden och en extra bonusutbetalning varje januari – ett perfekt sätt att kombinera trygghet för ditt fritidshus med fantastiska förmåner!

Detta täcker fritidshusförsäkringen

Med ICAs fritidshusförsäkring får du ett omfattande skydd för ditt semesterhus – väggar, golv, tak, inredning och installationer är bara början. Även tomtmarken, staket och växtlighet ingår. Har du andra byggnader på tomten? Inga problem, dessa kan också skyddas om de specificeras i försäkringsbrevet.

Vi vet att ditt fritidshus är din plats för återhämtning och lugn, en plats där du vill känna dig trygg. ICAs fritidshusförsäkring täcker allrisk för byggnaden, skydd för roddbåt upp till 5 meter, och även en saneringsförsäkring. Om du väljer att hyra ut ditt hus tillfälligt, får du ersättning för hyresbortfall vid skada. Dessutom är ditt lösöre försäkrat upp till 300 000 kr, med möjlighet att anpassa beloppet efter dina behov.

Är du en stammis på ICA? Perfekt! Förutom bonuspoäng på hela försäkringskostnaden erbjuder ICA en extra bonusutbetalning i januari varje år, upp till 500 kronor, om du har tre eller fler försäkringar hos dem. Det här är inte bara en försäkring – det är ett sätt att göra din tid i fritidshuset tryggare.

Fritidshusförsäkring hos ICA Försäkring

Omdöme av ICA Försäkring fritidshusförsäkring

Fritidshusförsäkring bakgrund
Intresserad av ICA Försäkring?

SE DITT PRIS